2013-03-15 09:50:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nagy terveket forgat a fejében

Napi horoszkóp március 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Új lehetőségekről ábrándozik, de ezek csak akkor válnak valósággá, ha tesz is értük valamit. Persze az ide-oda kapkodás már nem jó stratégia. Legyen végre egy célkitűzése, és ahhoz tartsa magát! Akkor az eredmény sem fog elmaradni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Akkor érhet el látványos sikereket, ha okosan is tervez. Ha nemcsak a munkájára számít, de jó taktikai érzékkel teremt és épít kapcsolatokat, akkor hamarosan nagy pénz állhat a házhoz. Talán onnan is, ahonnan nem remélte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Vannak még befejezetlen ügyei. Ezeknek a végére kellene végre pontot tennie, ha azt akarja, hogy az élete tovább döccenjen abból a kátyúból, amelyben most megrekedve érzi magát. Legyen ereje bevégezni!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A szerencse ma elkerüli, ezért ön is kerülje el a szerencsejátékokat. Ma minden hazardírozás balul üthet ki, legyen az lottó, rulett, vagy bliccelés a buszon. A szerelemben viszont az ég kegyeltje lehet ma este.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nagy terveket forgat a fejében, remélve, hogy az életszínvonala majd ettől megemelkedik. Az biztos, hogy az önbizalomhiány nem az ön betegsége. Az ismerőseitől is jogosan várja el, hogy segítsenek. Legalábbis néhányuktól.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Habár nagyon eltökélt, és bátor tud lenni, mégsem tud teljesen önállóan cselekedni, dönteni. Ön inkább a második ember szeret lenni. Rendjén is van ez így, ebben ön tökéletesebb és teljesebb lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Amit mostanában kezd el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat. A csillagok nemcsak az erőt, de a kitartást is jelzik ehhez. Egyet azonban nem szabad elfelednie: hagyjon magának mindig időt az álmodozásra!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jobban teszi, ha ma kitér az esetleges viták elől. Ön általában könnyen és nagy szenvedéllyel megy bele a konfliktusokba. Most mégis jobban jár, ha önmérsékletet tanúsít. Az ellenfele ma túl harapós, sokat árthatna önnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szabadnap ide vagy oda, ma nagyon sok feladat várja, de szerencsére szívesen is szorgoskodik. Az ünnepnapot is lesz azért alkalma megélnie. Menjen el a családjával múzeumba, kiállításra. Ma sok helyen ingyenes lehetőségek várják!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma különösen tisztán és józanul látja a helyzetét. Semmi és senki nem képes becsapni, vagy túlzott szóvirágokkal elkápráztatni. Ez jó is, meg rossz is. Egy biztos: ez nem egy romantikus nap, de helye van minden realitásnak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az események hirtelen felgyorsulnak, ami még az ön jó reflexeit is zavarba hozhatja. Még a sikerek is elbizonytalaníthatják, vagy érezheti úgy, hogy túl nagy felelősséget vett a nyakába. Keresse fel a barátait, lazítson egy kicsit!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai nap a sikereké. Fürödhet az elismerő tekintetek gyűrűjében. Végre megtapasztalhatja az élet könnyebbik, csillogóbb oldalát is. Az eddigi eredményei tükrében természetesen. A mai nap mulasson, örüljön, ne dolgozzon!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: